Living la vida treatment

"Yttre skönhet, inre hälsa" När unnande du dig själv den där alldeles egna stunden sist? Nedan ser du vår behandlingsmeny som våra spaterapeuter har komponerat ihop. Här hittat du garanterat något som tilltalar dig.

Allt från terapripad till en traditionell massage.

Massage

 

Antistressbehandling – 50 min
En uppskattad kombinationsbehandling med nacke och ryggmassage, ryggpeeling och en avslutande ansiktskur med rengöring, mask samt en avkopplande ansiktsmassage.

 

Klassisk massage – 50 min
En kraftfull massage där man släpper på spänningar och ökar blodcirkulationen i musklerna.

 

Nacke/rygg – 25 min
Klassisk massage där vi fokuserar 25 min på att mjuka upp ryggen, nacke och axlar.

 

Blivande mamma – 50 min

Behandlingen börjar med en mild skrubb av hela kroppen därefter får du njuta av en avkopplande applikation av en spänstgivande multivitamin kroppslotion samt en ansiktskur.

Vida Vyers lyxspadag – 80 min

I denna populära behandling får du allt du behöver för att kropp och själ ska komma i varv och få återhämtning. Behandlingen börjar med en avkopplande rygg- och nackmassage. Du får sedan en helkroppsskrubb följt av en inpackning med lerinpackning som är energigivande och näringsrik för din hud. När du ligger i inpackningen får du njuta av en ansiktskur med rengöring, mask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med ett mineralrikt kurbad. Ni har även tillgång till hela spaavdelningen under dagen.
 

1595 kr/person inkl valfri lunch. (onsdag - torsdag)

1795 kr/person inkl valfri lunch. (fredag - söndag)

Uppge vid bokning om ni har problem med sköldkörteln.

Terapibad

 

Mineral Wellnessbath – 25 min
Ett mineralbad rikt på bland annat magnesium. Kroppen får hjälp att rensa ut och återfinna balans. Ett bad som effektivt hjälper dina muskler att slappna av och återhämta sig.Välj till en aromaolja till ditt bad. Fråga vid bokning vad som passar just för dig.

Priser


Vardagar innan kl 16 (mån-tor)

25 min 475 kr

50 min 775 kr

80 min 1075 kr

 

Helger & kvällar (fre, lör, sön)
 

25 min 675 kr
50 min 975 kr
80 min 1275 kr

Vid bokning av behandling vill vi gärna veta om det är något särskilt vi bör känna till så som allergier, sjukdomar eller graviditet. Dessa upplyssningar lämnas samtidigt som du genomför din bokning.

Avbokning av behandlingar samt spaentré ska göras senast 24 timmar innan ankomst, annars debiteras kostnaden.

Åldergräns 13 år.

Obs. Vi tar ej emot kontanter på vår VIDA Spa-avdelning

Vi arbetar med Kerstin Florian. Ett hudvårdsmärke som skapar effektiva och lyxiga ansikts- och kroppsprodukter samt behandlingar med fokus på välmående. Kerstin florian erbjuder enkla hudvårdsprogram så att du kan ta hand om din hud på bästa sätt och få maximala resultat.

Ledorden är ”Yttre skönhet, inre hälsa”.  Hud som ser hälsosam ut får man genom att fokusera på sitt välmående. Kerstin Florian talar om att hitta en balans mellanfyra viktiga hörnstenar. Varje hörnsten har en positiv påverkan på huden och ditt välmående. De fyra hörnstenarna är:
* Näringsrik kost
* Regelbunden motion
* Mental avslappnng
* Vård av ansikte och kropp

Hotell Södra Berget är stolt en del av Svenska Spahotell.

Hotell Södra Berget - Sundsvall
Södra Stadsberget 1, 852 38 Sundsvall, Sweden | Telefon: +46 60 67 10 00 | Email: reception@sodraberget.com

Org.nr: 556660-1240

  • Facebook
  • Instagram