Konferens & möten

Kreativa möten i en inspirerande miljö

Vi erbjuder allt från den lilla konferensen till den stora kongressen

240 meter ovanför havet ligger vår mässhall. Med 2400 kvm golvyta och 9 m i takhöjd kan vi stolt presentera en helhetslösning för den stora kongressen eller den stora mässan. Sex meter i takhöjd på nedre plan och tre meter på övre plan skapar rymd, luft, ljus och en helt igenom förvandlingsbar yta.

Här kan Ni ha fackmässa, bilsalong, utställning för maskiner, montrar, shower, konserter, modevisningar eller arrangera den stora festen för 1100 middagsgäster samtidigt.

Vi erbjuder en mängd konferenslokaler anpassade för just er konferens eller ert möte. Som pricken över i:et har nästan alla konferenslokaler en milsvid utsikt över Sundsvall och havet.

Väljer ni något av våra konferenspaket ingår alltid lunchbuffé och stannar ni över natten är vårt spa och våra aktiviteter en populär extra krydda på tillvaron hos oss. Varmt välkomna!

Aktiviteter för alla smaker

Här på Hotell Södra berget finns det alltid något att göra. Vi har aktiviteter och evenemang för festprissen, friluftsmänniskan, juniorer, seniorer, familjer och den sportintresserade. Kolla igenom vår nöjeskalender eller något av våra förmånliga paket. Givetvis kan du alltid ringa oss om du har några ytterligare funderingar.

Konferenslunch

Gäller from Måndag 12 Februari
Som alternativ till dagens rätter serveras även dagligen en varm soppa med hembakat bröd.

Måndag

Biffstroganoff med ris
Parmesangratinerad sej med rustik ratatouille

Tisdag

Kalvgryta med champinjoner och rökt fläsk
Panerad flundra med remouladsås och kokt potatis

Onsdag

Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
Ugnsbakad lax med dillhollandaise

Torsdag

Lammbiff, rostad potatis och chèvrecrème
Strömmingsflundra med skirat smör, potatismos

Fredag

Majskyckling, vitsparriscrème och stekt potatis
Torsk med rostad tomat och basilika

Konferensmiddag

Måndag

Förrätt: Rökt renroulad med pepparrot
Varmrätt: Majskycklingfilé, sötpotatiscrème och chilibearnaise

Tisdag

Förrätt: Lammtartar, saltbakade rödbetor och ramslökscrème
Varmrätt: Saffransmarinerad torskrygg, potatispuré och bryt smör

Onsdag

Förrätt: Räkcevice med rostad vitlöksaioli
Varmrätt: Kalventrecôte, örtbakad champinjon, potatiskroketter och magentasås

Torsdag

Förrätt: Gravad fjällröding, fänkål, krämig bakad äggula
Varmrätt: Oxfilé, röstipotatis och confiterade rotfrukter

Fredag

Förrätt: Brynt kalv, kapris, parmesan och tonnatosås
Varmrätt: Lammrostbiff, morotscrème, timjanpotatis och rödvinssås

Desserter

Citrontiramisu med limoncello
Bakad chokladcrème med italienska maränger
Val av dessert måste förbeställas.

Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss
Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss Planskiss
  • Plan
Entré

Alnön

Visa mer