Yoga på Hotell Södra Berget

Uppdaterat: 19 nov 2020

Eftersom ni är många som är nyfikna på yogan hos oss och vi vill att så många som möjligt ska få chansen att prova på så förlänger vi kampanjen hela året ut.


Vi säkrar upp våra yogapass och tar nu endast 8 yogisar åt gången.


.

Prova på yoga för 100 kr (ord pris 200 kr).För dig som vill behålla lugnet så har vi ett fint erbjudande som gäller året ut.

Terminskort Yoga (giltigt tom 31 dec) 795 kr. Finns att köpa på plats i receptionen. Välkommen!Anmälan görs till VIDA Spa. Begränsade antal platser, bokas på 060-67 10 40 eller spa@sodraberget.com

Yoga-pass ingår i ordinarie spaentré. Utomstående betalar 200 kr i drop in pris förutom i september då drop in priset är 100 kr på all yoga.


Tisdagar - Yin Yoga kl.17:00-18:00.

Anmälan görs till VIDA Spa.

Tisdagar bjuder på yin yoga, en mjuk yogaform som passar dig som känner dig stel och kanske har ont i ryggen. Yin yogan är även ett bra komplement för dig som tränar mycket annat. En form av yoga där vi jobbar med bindväv och leder för att släppa på spänningar i kroppen men också i sinnet.


Torsdag - Yoga kl.19:00-20:00. Anmälan görs till VIDA Spa. Torsdag bjuder på Vinyasa yoga där du jobbar med styrka och mjukhet i kombination för att sedan landa i en skön avslappning efteråt. Passar dig som är nybörjare men även dig som yogat tidigare.


Lördagar: Yoga kl.09:30-10:30. Anmälan görs till VIDA Spa. Lördagen bjuder på mjuk yoga. Ett härligt tillfälle att väcka kroppen och få starta dagen med att sträcka ut och lyssna inåt.


0 kommentarer