yoga_södraberget.png

Yoga

SÖDRA BERGET

YOGA

Starta det nya året med en investering i dig själv. En stund där du släpper prestationen och fokuserar på den egna förmågan just nu. Yogan kan vara en stunds vila för en stressad hjärna eller ett tillfälle att träna styrka och mjukhet. Du väljer vad som passar dig.

 

Vi har ett begränsat antal platser och håller avstånd mellan mattorna. Vi vill att alla som är nyfikna ska få chansen att prova på yogan hos oss och erbjuder därför drop in pris 100 kr just nu

 

Priset för Terminskort Yoga är 995 kr (giltigt tom 31 maj).

Finns att köpa på plats i receptionen. 

 

Anmäl din yogaplats till VIDA Spa på spa@sodraberget.com
eller telefon 060-67 10 40.

Yogapass ingår i ordinarie spaentré, för dig som har årskort eller har bokat spa paket.

 

Uppehåll från vecka 22.

Vecka 20, torsdag 19.00 - endast

Vecka 21, torsdag 19.00 - endast

Veck

TISDAGAR Yin Yoga 17.00 - 18.00

 

Tisdagar bjuder på yin yoga, en mjuk yogaform som passar dig som känner dig stel och kanske har ont i ryggen. Yin yogan är även ett bra komplement för dig som tränar mycket annat. En form av yoga där vi jobbar med bindväv och leder för att släppa på spänningar i kroppen men också i sinnet.

TORSDAGAR Yoga Flow 19.00 - 20.00 

Torsdag bjuder på Vinyasa yoga där du jobbar med styrka och mjukhet i kombination för att sedan landa i en skön avslappning efteråt. Passar dig som är nybörjare men även dig som yogat tidigare.

LÖRDAGAR Yoga Flow 09.30 - 10.30

Lördagen bjuder på mjuk yoga. Ett härligt tillfälle att väcka kroppen och få starta dagen med att sträcka ut och lyssna inåt. 

Namasté.